Advocaat & advocatencoach
M: 06-51048496  |  T: 071-8200354

Referentie

Naamsverandering voor mijn zoons.

Mijn eerste kennismaking met Marie Jose Gilsing was direct prettig te noemen. Mijn vragen werden goed beantwoord en ik werd goed geïnformeerd over wat er van mij verwacht werd in de zaak (Voornaamsverandering) die ik wilde aangaan voor mijn zoons.

Deze zaak die heel gevoelig lag voor alle partijen werd door Marie Jose goed opgepakt. Marie Jose is een zeer prettige persoonlijkheid die goede kennis van zaken heeft op het gebied van familierecht. Mijn kinderen beide al op leeftijd worstelde enorm met een stuk verleden waar ik als moeder iets mee moest. Met Marie Jose haar hulp kwamen we op het pad dat we zochten en zij nam ons alle drie mee in deze voor ons onbekende wereld.

Ik geef haar als moeder en cliënt een groot compliment hoe zij voor ons deze zo moeilijke zaak kundig wist aan te pakken. Haar uiterst zorgvuldige verzoekschriften van beide jongens is doorslaggevend geweest voor de rechter om direct over te gaan tot de definitieve naamswijziging.

Mijn zoons en ik zijn haar dankbaar voor haar inzet, haar betrokkenheid en bovenal de manier waarop zijn dit alles heeft gedaan. Dank je wel Marie Jose, wens je veel goeds toe.

(Agnes Pol)

Schakel Orbis Advocatuur in voor uw strafrecht zaak. Neem nu vrijblijvend contact op.

Cases & Quotes

Cases & Quotes >