Advocaat & advocatencoach
M: 06-51048496  |  T: 071-8200354

Workshop

Welke verandering is er nodig, zodat de cliënt kiest voor jou als advocaat ?   

In deze interactieve lezing geef ik antwoord op de vraag hoe je als advocaat een commercieel blijvend succesvol antwoord kan vinden op de ontwikkelingen die zich in de advocatuur voordoen.

Wat vonden eerdere deelnemers?

“inspirerend”
“deskundig”
“sprankelend gepresenteerd”
“het heeft me gestimuleerd om aan mezelf te gaan werken”

Inhoud

Door de groei van de informatietechnologie, de toenemende globalisering en economische ontwikkelingen zal de kern van de dienstverlening van juridische professionals worden geraakt en hun rol veranderen. Uit onderzoek blijkt dat volgens cliënten de volgende aspecten beter kunnen, te weten de transparantie over kosten, prijs-kwaliteitverhouding, communicatie over proces/verwachtingen, nazorg, begrijpelijk taalgebruik.

20180531_142727 res

Om blijvend succesvol te zijn, zullen advocaten onder andere na moeten gaan denken over de vraag hoe ze in contact willen staan met de cliënt. Goede en specialistische kennis blijft belangrijk, maar daarnaast kan je de kwaliteit van je dienstverlening innoveren door je als professional op persoonlijk vlak te onderscheiden van je concurrenten. Cliënten verlangen naar authentieke advocaten en laten in toenemende mate hun keuze afhangen van aspecten of ze verbinding, inlevingsvermogen, echtheid en vertrouwen ervaren.

Authentiek zijn vraagt om het vergroten van je zelfbewustzijn en autonomie als mens. In de interactieve lezing laat ik zien hoe dit proces je kwaliteiten als professional vergroot, omdat je meer werkt vanuit wie je zelf bent. Tegelijkertijd ervaar je hierdoor zelf nog meer plezier en beleving in je werk, zodat je nog meer rendement uit jezelf en je capaciteiten haalt. Dit maakt je blijvend succesvol als advocaat en zorgt dat je blijvend in balans bent.

Datum: donderdag 27 september 2018 van 15:30u tot 17:00u. Inloop om 15:00u met koffie en thee, na afloop een borrel.

Locatie: Holiday Inn,
Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden
(Er zijn gratis parkeermogelijkheden voor de deur)

Kosten deelneming:  €55,- p.p. excl. btw

Schrijf je snel in via onderstaande knop of bel mij op 06-51048496.

De deelname is beperkt tot maximaal 12 deelnemers. De interactieve lezing is voor de eigen persoonlijke ontwikkeling, er kunnen helaas geen PO-punten aan worden toegekend.

Schrijf je in door hieronder naar het contactformulier te gaan. Selecteer ‘Cirkel Coaching’ en vermeld bij vragen/opmerkingen dat het om inschrijving voor de workshop (interactieve lezing) gaat.

Wil je deze workshop ook bijwonen? Schrijf je hier dan snel in

Letty Wessels (Zelfstandig coach en trainer)

Marie-José brengt uitersten bij elkaar. Ze is een vrouw van uiteenlopende talenten die tegenstrijdig lijken, maar elkaar fantastisch aanvullen. Zo heeft ze een warm hart en een analytische geest. Een scherp oog voor detail en tegelijk een duidelijk beeld van het einddoel.

Cases & Quotes >