Advocaat & advocatencoach
M: 06-51048496  |  T: 071-8200354

Cirkel Coaching

Blijvend succesvol en blijvend in balans zijn in de advocatuur

Door de groei van de informatietechnologie, de toenemende globalisering en economische ontwikkelingen zal de kern van de dienstverlening van juridische professionals worden geraakt en hun rol veranderen. Uit onderzoek blijkt dat volgens cliënten de volgende aspecten beter kunnen, te weten de transparantie over kosten, prijs-kwaliteitverhouding, communicatie over proces/verwachtingen, nazorg, begrijpelijk taalgebruik.

Om een commercieel blijvend succesvol antwoord te vinden op deze ontwikkelingen, zullen advocaten onder andere na moeten gaan denken over de vraag hoe ze in contact willen staan met de cliënt. Goede en specialistische kennis blijft belangrijk, maar daarnaast kan je de kwaliteit van je dienstverlening innoveren door je als professional op persoonlijk vlak te onderscheiden van je concurrenten. Cliënten verlangen naar authentieke advocaten en laten in toenemende mate hun keuze afhangen van aspecten of ze verbinding, inlevingsvermogen, echtheid en vertrouwen ervaren.

Haal het maximale uit uw capaciteiten

Mensen die authentiek zijn, hebben een grote mate van zelfbewustzijn en autonomie. Daardoor hebben ze een oprecht contact met zichzelf, zodat ze een oprecht contact met andere mensen kunnen maken. Tegelijkertijd stelt het in je in staat om je capaciteiten als professional maximaal te benutten, omdat je meer werkt vanuit wie je zelf bent. Daardoor ben je optimaal in balans en ervaar je nog meer beleving, zingeving en plezier in je functioneren, zodat je meer rendement uit jezelf haalt en van meer toegevoegde waarde bent in de dienstverlening naar je cliënt en in je bijdrage aan kantoor.

Het vergroten van uw professionele effectiviteit

Met coaching van de Cirkel ontdekt je steeds meer wie je zelf bent en wat je talenten zijn. Je groeit als mens en als professional. Je werkt aan je eigen stijl en het vergroten van je professionele effectiviteit. Via coaching krijg je antwoord op de vraag wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt.

  • hoe krijg ik zicht op mijn individuele kwaliteiten en hoe kan ik nog in mij aanwezig potentieel aanspreken ?
  • Wat zijn mijn persoonlijke drijfveren ?
  • Welke stappen kan ik maken in mijn presentatie of het houden van een pleidooi ?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé ?
  • Waar sta ik met mijn onderneming ?
Inschrijven voor een coaching sessie? Neem nu vrijblijvend contact op.

Letty Wessels (Zelfstandig coach en trainer)

Marie-José brengt uitersten bij elkaar. Ze is een vrouw van uiteenlopende talenten die tegenstrijdig lijken, maar elkaar fantastisch aanvullen. Zo heeft ze een warm hart en een analytische geest. Een scherp oog voor detail en tegelijk een duidelijk beeld van het einddoel.

Cases & Quotes >