Uiteraard kom ik ook wel eens een cliënt tegen die van mij verlangt dat ik mij als een pitbull opstel. Als ik aan die kwalificatie voldoe, hebben zij er vertrouwen in dat ik goed voor hun belangen kan opkomen.

Keerzijde van een afstandelijke en strenge uitstraling is dat het als eerste potentiële cliënten kan afschrikken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat cliënten in toenemende mate verlangen naar authentieke advocaten. In het contact met de advocaat zijn zij op zoek of zij inlevingsvermogen, verbinding, echtheid en vertrouwen ervaren. Niet echt een match dus!

Ik zie mijzelf liever als een golden retriever. Als advocaat ben ik toegankelijk en benaderbaar voor cliënt en de wederpartij. De ander tegemoet willen komen, biedt de grootste kans voor het bereiken van een duurzame oplossing en winst voor jezelf. En…. als het nodig is, kan ik nog steeds bijten! En als dat moment bereikt is, laat ik niet meer los totdat er een goede deal is.

Samenwerken in plaats van vechten is mijn motto! 

Wil je meer weten of eens vrijblijvend kennismaken, bel me dan op 06-510 48 496 of stuur een email naar info@orbisadvocatuur.nl.