Advocaat & advocatencoach
M: 06-51048496  |  T: 071-8200354

Cirkel Coaching

Haal het beste uit uw capaciteiten

Bent u advocaat, of advocaat in opleiding en wilt u meer uit uw capaciteiten halen? Met coaching en training van de Cirkel ontdekt u steeds meer wie u bent en wat uw talenten zijn. U groeit in uw functioneren als mens en als professional. Dankzij de coaching en training werkt u aan uw eigen stijl en het vergroten van uw professionele effectiviteit.

Ontdek je unieke kwaliteiten

Vandaag de dag is er veel desoriëntatie onder jonge professionals uit de advocatuur. Daarbij merk ik dat cliënten steeds meer verlangen naar een persoonlijk en eigentijds contact met hun advocaat. Door vanuit uw eigen authenticiteit te werken ontstaat er echtheid en vertrouwen.

Mijn invalshoek bij de trainingen is dat groei vanuit ieders unieke kwaliteiten en vaardigheden, effectief is om verborgen potentieel te ontdekken en te benutten.


Kortom, groei vanuit eigenheid!

Aandacht voor de mens staat centraal

Voor mij zit groei als advocaat niet alleen in de werkprocessen en de vakinhoud. Maar vooral zit potentieel in de aandacht voor de mens, de menselijkheid en de samenwerking.

Een sterke profilering

Door het ontdekken en verder ontwikkelen van uw authentieke stijl, kunt u zichzelf als professional nog beter als persoon neerzetten. Dit heeft als resultaat dat u beter bent opgewassen tegen de dynamiek van het vak en te voldoen aan de hoeveelheid eisen die aan u als advocaat worden gesteld. Meer inzicht in uzelf, geeft een stevigere verbinding met uw omgeving.

Ontdek uw verborgen talenten en drijfveren

U bent al goed in uw werk. Door niet alleen te investeren op vakinhoud, maar daarnaast ook een verdieping aan te brengen in uw kwaliteiten en vaardigheden groeit u en wordt u nog beter.

  • Ervaart u bepaalde belemmeringen in uw werk?
  • Heeft u juist behoefte om een bepaalde uitdaging aan te gaan?
  • Wilt u verdere verdieping in uw werk?

Via de coaching en training van de Cirkel kunt u op zoek gaan naar een antwoord op de vraag waar u tegen aan loopt of juist onderzoeken wie u bent, waar u staat en waar u heen wilt.

Vragen die hier onder andere bij kunnen horen zijn:

  • hoe krijg ik zicht op mijn individuele kwaliteiten en hoe kan ik nog in mij aanwezig potentieel aanspreken?
  • Wat zijn mijn persoonlijke drijfveren ?
  • Welke stappen kan ik maken in mijn presentatie of het houden van een pleidooi?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé ?
  • Waar sta ik met mijn onderneming ?
Inschrijven voor een coaching sessie? Neem nu vrijblijvend contact op.